Stichting Natuurkanaal was op zoek naar donateurs.

Wij van Stichting Natuurkanaal hebben als doelstelling het door middel van landelijke projecten met beweegbare camera’s en microfoons verschillende Nederlandse natuur- en landbouwgebieden in beeld te brengen en de bijbehorende geluiden ten gehore te brengen.

Dit trachten wij te verwezenlijken door het openstellen en in stand houden van live camera’s en microfoons via internet. Hierdoor heeft het publiek de gelegenheid om de natuur via verschillende projecten te bekijken en te beluisteren.

Zo kunnen we 24 uur per dag genieten van vogels zoals Slechtvalken, Torenvalken, IJsvogels, Spechten, Bosuilen, Gaaien maar ook dieren als Das en Vos. De ontwikkelingen binnen Stichting Natuurkanaal staan nooit stil. Het ene project is nog niet klaar, of andere projecten dienen zich weer aan.

Dit alles wordt geheel gratis ter beschikking gesteld door de inzet van een aantal enthousiaste medewerkers van de stichting en andere vrijwilligers.

Om de continuïteit te waarborgen en de kosten te kunnen dekken zijn wij op zoek naar donateurs die zijn of haar steentje willen bijdragen. Hiervoor willen wij vragen om donaties te doen aan de stichting.

Alle donaties zullen volledig voor de doelstelling van de Stichting gebruikt worden.

Stichting Natuurkanaal

Stichting Natuurkanaal
Jadestraat 10
5706DX Helmond
tel: 06 - 1224 6003
KvK: 17259561
Email: info@natuurkanaal.nl