www.natuurkanaal.nl
http://www.natuurkanaal.nl/Forum/

Beleid camera beelden en geluid
http://www.natuurkanaal.nl/Forum/viewtopic.php?f=2&t=919
Pagina 1 van 1

Auteur:  Natuurkanaal [ wo 31 aug 2011, 18:58 ]
Berichttitel:  Beleid camera beelden en geluid

Beleid camera beelden en geluid

Het kan voorkomen dat de camera beelden op zwart gaan en/of het geluid uit gaat. Dit kan het gevolg zijn van een technische storing of een keuze van Stichting Natuurkanaal.

In alle gevallen beslist Stichting Natuurkanaal zelf of en wanneer beeld en geluid weer worden aangezet. In geval van een storing wordt er alles aan gedaan om dit weer zo snel mogelijk te verhelpen, maar wel naar de beschikbare mogelijkheden.

Het is niet bedoeling om te corresponderen over beslissingen binnen Stichting Natuurkanaal hoewel we begrijpen dat het soms moeilijk is om deze beslissingen te accepteren. Deze opstelling is nodig omdat het verleden heeft aangetoond dat er vevelende situaties kunnen ontstaan meestal als het gevolg van schending van privacy. Stichting Natuurkanaal is verantwoordelijk voor het waarborgen van deze privacy.

Hoe het zit met de privacy van dieren is niet duidelijk, tot op heden hebben wij nog geen klachten mogen ontvangen van vogels, knaagdieren, zoogdieren of andere dieren.

Als men een storing vermoedt willen wij vragen om voor de zekerheid een email te sturen aan info@natuurkanaal.nl zodat de kans groot is dat deze zo spoedig mogelijk zal worden opgelost.

We hopen op begrip in alle situaties waar dit beleid een rol speelt.
Stichting Natuurkanaal

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/